31 Januari

"allting kommer lösas och bli bättre igen" - när blir allt verkligen löst på riktigt? för varje gång det blir bra, så händer det alltid något dåligt igen. som du då.. helvette.

igår på kvällen blev jag väldigt deppig, det är så mycket just nu, med vänner och killar. men jag ger inte upp, och tänker inte göra, även om allt känns hopplöst.

om en stund ska jag städa hela huset. sen ska jag och nadja åka in till stan, vi ska först gå och lukta på min parfym och sen ska vi kolla på bio. jag satt ifrån 22.00-00.00 igår och kollade på biobiljetter, och när jag väl ska köpa dom så kommer det upp "boknings sidan är stäng, var vänlig kom tillbaka imorgon" . så idag när jag gick in på sidan, då är nästan alla platser slut. så jag fick jätte bråttom, men hittade 2 platser tillslut. och när jag väl väljer dom så kommer det upp "Tyvär, men en annan kund valde platserna precis" haha, jävla skit.

men det blev varken någon bröllopsduell, i taket lyser stjärnorna eller australia. utan det blev "vi hade iallafall tur med vädret, igen". haha,

det här står det om filmen:

"Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig utan att resan ska bli lugn och sansad. Naturligtvis blir det inte så, istället bjuds det på turbulenta möten med hungriga giraffer, envis bonde med trimmad traktor, obstinata barnbarn och inte minst en råtta med smak för husbilsinredning ..."

haha, jag dör.

puss


30 Januari

Jag var i skolan idag, för efter gårdagens vila så blev jag mycket bättre, fast jag är fortfarande rätt förskyld.

Efter skolan var jag med nadja en stund. Vad ska man säga? Vi satt och skrattade åt varandra typ hela tiden, åt oss. Vi är egentligen helt sjuka tillsammans. Vi diskuterade även om våran vänskap är unik eller udda. Och eftersom vi inte kunde välja så blev det udka.

Sen när pappa kommit och hämtat mig så fick jag en ny parfym av honom. "bara för att jag älskar dig" sa han, hihi.  "Ocean Lounge - Escada" hette den och den är deras nyaste.  För alla som känner mig bra så vet dom att jag verkligen gillar Escadas parfymer, och min favorit parfym är ju "Moon sparkle - Escada", det är bara det att dom har slutat tillverka den, tyvär.
Det ända som är problemet är att jag aldrig har luktat på den parfymen jag fick, och om jag öppnar den så kan jag inte byta. Så jag får väl åka in till stan imorgon och lukta på den.

Ska bli jätte skönt med helg. Känns som veckorna bara springer iväg, men den här veckan har varit seg, iallafall i skolan.

imorgon ska mina föräldrar ut på resturang med några kompisar, så jag ska troligtvis kanske sova hos Nadja.

hoppas alla får en trevlig helg
/L

090129

jag var hemma idag ifrån skolan eftersom jag inte alls mådde bra igår.

det har varit jätte skönt faktiskt, sov först till klockan 9 och sen har jag bara legat och kollat på top model hela dagen typ, städade mitt rum lite och var nere i skolan och hämtade lite saker jag kan jobba med här hemma. men jag känner mig redan mycket bättre så jag ska nog gå imorgon, tror allt jag behövde var att ta det lugnt och mer sömn. jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare på vardagarna än vad jag brukar, det är bara det att jag inte blir trött.

igår klippte jag upp mitt hår lite och färgade det, härligt att slippa utväxten!

nu ska jag kolla på The Janice Dickinson modeling agency

/L

090128

åh, jag börjar nog bli sjuk. jag har blivit förskyld och fått ont i halsen. jag fryser också. ohnej

skolan var seeg. på idrotten höll  jag och lollo i uppvärmningen. BARA techno musik. underbart. fast själva uppvärmningen gick åt helvette. haha

efter skolan hade jag sjukt kul med nadja, filip och dominic. kunde verkligen inte sluta skratta, och det roliga är att dom är hur roliga som helst utan att dom äns anstränger sig. (tror jag) jag hörde till och med nadja gå och skratta när vi skiljts åt.


vill säga grattis till min kära mormor som fyllde 63 igår också. jag körde denna repliken när jag ringde till henne, *så det var alltså för 63 år sedan som det föddes en ängel utan vingar* haha. hon smälte

nadja ringde för en stund sen, hon sa att hon tror hon börjar bli en tant. haha, humor.

 måste vara social mot henne nu. har sagt "vänta" ett hundatal gånger :)

pusspuss

my heart will go on.

jag tycker verkligen inte om att vara hemma. det är då jag börjar tänka på saker, djupare och djupare.

jag har varit lite duktig och diskat, städat mitt rum och pluggat. känns rätt bra, men jag skulle behövt att träna. så jag tror jag ska göra det nu innan jag ska duscha och sätta mig i soffan och kolla på top model. sen ska jag nog gå och lägga mig faktiskt, så jag blir pigg imorgon.

jag längtar verkligen till sommaren.  jag mår så otroligt mycket bättre på sommaren än vintern. och om man jämför mig då med nu, så ser jag ungefär ut som en trasdocka. jag vill börja få lust att göra saker, nu är jag så trött att jag aldrig orkar göra något kul.


090127

kom hem ifrån skolan för typ 45 minuter sen. det är så jävla segt att gå upp till mig va. men det ger iofs motion.

dagen har väl varit bra, har varit på väldigt bra humör förutom att jag varit hur trött som helst. jag gick upp halv sex idag för att plugga, men eftersom jag var rädd för att jag skulle väcka hela familjen av klockan så vaknade jag typ varenda halvtimma under natten för att se om klockan skulle ringa snart.

hade spanska muntlighets prov idag med, som jag tror gick helt okej med. kändes rätt bra iallafall.


åh, jag är verkligen trött på den vanliga  vardagen. jag vill verkligen att nya saker ska hända, att förändringar ska ske.


har bestämt mig för att satsa på träning nu också. jag mår bra utav att träna, och jag skulle ju börja göra saker som jag mår bra utav av.  det är nu eller aldrig.

ska plugga. puss

090126

jag har inte suttit vid datan på hela helgen, och därför har jag inte uppdaterat bloggen. men nu får det bli ändringar på det.

i lördags så började det med att jag åkte till stan med daniella och lollo. köpte en väska och en tröja. sen när vi var tillbaka i landvetter vid 5 åkte jag och daniella till härryda och sen när vi kom tillbaka till landvetter igen så köpte vi godis och pizza och tog bussen hem till mig. sen efter en stund om nadja upp också för vi skulle ha en "spakväll". vi rakade benen, smörjde kroppen, hade hårinpackning, nopprade ögonbrynen, filade naglarna, tog på naglack, tvättade håret och hade ansiktsmask. riktig härlig kväll. man kände sig jätte ren och fräsch efteråt. somnade gott gjorde vi nog allihopa.

sen på söndagen vaknade vi vid 11, gjorde iordning oss och så. och sen vid 12.30 var det då innebandyträning för första gången och det var jätte kul faktiskt. efter det följde nadja och daniella med mig hem en stund igen. sen när dom stack så gjorde jag iordning mig och sedan så hämtade mormor och kent mig för vi skulle åka in och kolla på bio, Mammut. filmen var väl helt okej. värd att se var den väl, men lite tråkig ibland. och eftersom jag var så sjukt trött (dom körde slut på oss på innebandyn) så somnade jag nästan ibland, men men.

idag var det skola igen, hur segt att gå upp som helst imorse var det. dagen var rätt seg och när jag kom hem så gick all tiden åt att sitta och snacka i telefon och att kolla bilddagboken, 45 stycken hade ju lagt upp bilder på bara en helg? omg. sen vid 6 åkte jag till matilda, och vi åkte till mölnycke för att träna, dans. första gången på denna terminen idag också. haha, det gick åt helvette.

nu måste jag duscha och sen ska jag plugga till vårat spanska muntlighets prov imorgon, inte övat nått än. opps.

puss /L

min fredags kväll

mötte nadja vid önneröds planen, jag hade bara hunnit dit och nadja hade till och med hunnit gå ifrån sin pappa och dit, typ 10 ggr så långt än ifrån mig till önnerödsplanen. ibland är jag väldigt seg alltså (undantag när jag ska till skolan)
  och sen när vi träffats och håller på att gå så kommer det en vit volvo som vänder, sladdar runt och kör typ efter oss. så vi började springa som fan. nu är det rätt kul när man tänker tillbaka, men det var det fan inte då. alltså, varför händer alltid massa saker mig? jag hatar verkligen bilar på kvällen/natten. det har typ blivit någon fobi sen den natten i sommras när jag, lollo och bella var påväg hem till bella klockan 03.00 på natten (hade följt jesper hem) och så åker vi över en bro och så åker en bil förbi. och helt plötsligt tvärnitar den och börjar backa efter oss jätte snabbt en bra bit. vi springer eftersom vi inte har något val, (jag slängde till och med av mig mina skor och sprang med strumpor) man kan ju inte hoppa ifrån en bro liksom? men iallafall, bilen tröttnade på att jaga oss efter ett tag och stack igen.
och sen var det ju  när bilen stannade när jag och nadja var ute en kväll och vi fick springa som fan också? och alla bilar har varit vita. faktiskt har dom sett likadana ut också ;o

träffade mattias och robin. jag och nadja är väldigt roliga :)

när jag skulle hem hade jag lite smått panik. jag vågade knappast gå hem, nadja vågade inte följa mig och jag hade inget busskort. svårt val där. men nadja hittade ett busskort som dock inte funkade, men jag fick åka med ändå. jag var också rätt tyken mot busschaffören så han satt och kollade på mig med "mördar blicken" hela tiden. så jag fick snacka med nadja i telefon hela vägen hem. och det har jag även gjort nästan hela kvällen. haha,

jag - "nadja, jag börjar bli trött. kan du sjunga en nattvisa?"
nadja - "när nadja har lagt alla sinna vänner i sängen och bondit fast som i svansen . då sjunger hon sakta dom vackraste orden hon känner o ajajajaj BUFF oajajajajBUFF oajajajajbuff buff oajajaj buff"

haha, gud vad roligt det var! jag tror jag börjar bli övertrött..

godnatt sötnosar

090123

är ensam hemma ikv, hur gött som helst. ska snart gå ner och träffa nadja och vi ska köpa godis.

idag är jag deppig. det känns som jag bara gör folk besvikna hela tiden, inklusive mig själv. jag vill verkligen finnas där för vissa personer 100 % som dom funnits för mig när jag behövde dom. men när man inte kan ta hand om sig själv är det svårt att ta hand om andra.

det är 2 skolveckor kvar, sen blir det

sportlov. v7
prao.       v8
prao.       v9
skola.     v10
sälen.     v11

GRYMT! längtar jätte mycket till sälen, och det kan inte bli bättre om nadja följer med i år också. vi kommer ha så sjukt kul isåfall tror jag. jag ser oss verkligen ligga i någon snöhög och skratta åt något eller typ ramla i liften. haha

/L

090122

snackat i telefon med nadja en lång stund nu. du får mig alltid glad gumman.

idag kom jag till skolan först och hade 40 minuter spanska. efter det fick jag reda på att slöjden var inställd. så vi hade 3 & ½ h ledigt. hur onödigt var det inte att gå upp då bara för att gå till en kort spanskalektion när vi typ inte gjorde något? hade ju kunnat ha sovmorgon!!

men iallafall, eftersom det inte finns nånting att göra på våran skola. så tog jag, bella och amanda 9 bussen till stan. köpte godis och träffade bäck. sen vid 11.30  var vi tillbaka i skolan igen. och så började vi klockan 12.30, hade först engelska (där jag satt vid bilddagboken hela lektionen) och sen SO (redovisade i grupper för klassen). så det var en jävligt soft dag. efter skolan har jag bara varit hemma och skrivit klart min svenska berättelse som ska vara klar imorgon, blev rätt nöjd med den.

-imorgon är det fredag. ska plugga lite efter skolan, eftersom jag inte hinner det i helgen. har muntligt prov i språk på tisdag, och sen sitta och frossa i godis på kvällen.
-på lördag ska jag träffa lollo, daniella och nadja.
-på söndag ska jag träna innebandy och sen har jag lovat nadja att gå och kolla när typ dennis och mattias ska göra något med konfan i kyrkan?

låter som det blir en bra helg!

och som jag skrev innan så ska jag träna innebandy på söndag. första gången blir det. jag är riktigt pepp på det och har viljat göra det länge. dreams come true :)

puss

 

astro 2009

såhär står det att mitt 2009 ska bli enligt Elle.

Kärlek: Under Våren träffar du en person som du tror är den rätta. Passionen är het och du har aldrig varit lyckligare. När smekmånaden är över inser du att det måst finnas mer än passion för att ett förhållande ska fungera.
Arbete: Året börjar bra. Du får möjlighet att avancera och det ger dig också mer frihet. Under sommaren inträffar något som ändrar villkoren för ditt jobb. Nu gäller det inte bli undanskuffad av andra ambitiösa medarbetare.
Hälsa: Du har två riktigt rejäla energisvackor, en i början av februari och en i mitten av november. I övrigt ser du ut att få ett hälsosamt år. Du tänker på vad du äter och du försöker hinna med att träna.


jag tycker det låter rätt så bra ändå. jag har aldrig gillat riktigt seriösa förhållande så jätte mycket, eftersom jag känner mig jätte bunden då, specielt när det blir inblandat svartsjuka. som det tyvär nästan alltid blivit när jag varit tillsammans med någon. då känns det ju att man inte kan snacka eller krama någon annan kille uan att den andra blir misstänksam/sur. fast jag ska inte dra alla över samma kant och säga att alla är sånna. men många är det tyvär, jag kan också vara sån. men jag ska inte heller säga att förhållanden är dåligt heller egentligen. liksom, tänk att ha en mysig kille vid sin sida? åh.






090121

sitter i datasalen med eerola & snyder. vi har kort rast idag så vi börjar redan våran matte om 10 minuter. efter det är det basket på gympan. det är faktiskt kul. specielt när man är i nadjas lag, haha.

dagen har absolut varit bättre idag än igår, har varit mycket gladare.

nu ska vi springa till ica. pusspuss :)


fjäskar'n

eftersom jag har varit så trevlig mot pappa idag så ger han mig datan till 21.00 ;)

idag var det skola, och jävlar vad seg dagen var. måste varit den tråkigaste/segaste dagen på år och dar nästan? men iofs. tisdag är nog veckans segaste dag = alltid jätte trött, tråkiga ämnen hela dagen & långt till helg.

föresten så har jag klarat mig utan mobil sen julafton nu. det har varit jätte skönt faktiskt men nu får jag snart köpa mig en ny. till och med min gammelmormor har en mobil, men inte jag? haha. men eftersom jag kanske måste köpa den själv så vill jag ha en riktigt bra telefon, så jag väntar på den rätta (h)


måste bara säga att idrotten igår var sjukt kul också. vi körde boardhockey dragkamp och stafett typ när allas "brädor" satt fast i varandras på ett led. det andra laget tog det typ jätte seriöst och var rätt allvarliga, medans vårat lag mest hade kul, och självklart förlorade vi också, för slutade med att hela laget låg på varandra och gapskrattade. haha,

/L

godmorgon

klockan är 07.00 ungefär, ska gå till skolan om c 15 minuter.

vaknade halv 6 idag av att mamma åkte till jobbet. blev lite irreterad eftersom jag ville sova längre, men att jag visste att jag inte kunde somna om. så jag gick upp och kom på att jag var ensam hemma denna morgonen = hög musik!  kan man börja dagen bättre..? :)

helgen har gått riktigt snabbt, igen. glömde skriva att jag vaknade i lördags klockan 6 av att min klocka ringde. jävlar vad arg jag blev. och sen när jag skulle stänga av klockan så är inte klockan där den brukar stå. (och jag trodde ärligttalat det var någon som drev med mig och spelade in mig. typ  " swedens funniest home videos ") så jag la mig ner på golvet och såg att klockan låg längst in under sängen. så det var bara att krypa in där under och hämta den. klockan 6 på en lördags morgon?

idag ska jag och mamma ha ett "samtal" om mig också. min föräldrar är inte så specielt förtjusta i min attityd säger dom. men jag orkar inte gå omkring och behandla dom som "kung & drottning" hela tiden.

-jag får inte mitt barnbidrag denna månaden (kanske inte äns månads peng)
-jag har ingen mobil
-jag har data förbud

åh, jag älskar mitt liv för tillfället.

nu ska jag borsta tänderna, puss

dataförbud

yes, bråkade med pappa igår så får inte sitta vid datan. men jag ska ju bara göra mitt engelska arbete, right?

igår så möblerade jag om i mitt rum, blev rätt najs faktiskt. sen på eftermiddagen pluggade jag och vid 20.00 så träffade jag eleonor, mysigt var det <3

idag ska jag nog mestadels plugga, sen träna och kanske åka till allum.

vet inte när jag kan skriva nästa gång. när jag fjäskat lite för pappa antar jag, haha.

puss /L

i'm trying

Försöker att kontrollera min smärta.
Försöker vara vara glad, men det känns i mitt hjärta.
Vad ska jag göra, när hoppet tagit slut?
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut?


Han gjorde mig glad och visade mig vad lycka innebär.
Att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
Men jag kan inte hitta den, den måste vara nån annan stans.
Kommer jag någonsin att kunna tro på kärleken igen?
Eller kommer du föralltid att bara vara min vän?
Jag undrar hur det var ifall det blivit  du och jag.







090116

känns underbart med helg nu!

tänkte först följa med amanda till partille på fest ikväll, men insåg att jag är hur trött som helst. har verkligen bara lust att vara hemma och ta det lugnt ikväll.

somnade halv tolv igår och gick upp halv sex (för att plugga biologi. provet kändes väl sådär. men jag tror jag får VG på det iallafall.

efter skolan så skulle jag ta bussen hem, men precis när jag ska gå till bussen så åker den iväg, och eftersom jag inte orkade springa efter så började jag gå hemåt. men det var så jävla kallt att mina ben inte ville ta ett steg till, så jag fick gå till mammas jobb istället. åt, och hjälpte till att städa eftersom att dom blir 7 - eleven på måndag.

sen har jag köpt mig en stor fet godis påse (JAG SKULLE JU INTE ÄTA GODIS?) som jag ska ha ikv, mums.

puss.

090115

har försökt att plugga så mycket jag orkar till biologin imorgon, men jag är fortfarande inte nöjd, skiten går inte in i huvudet. jag kommer suga helt enkelt. har försökt att plugga på alla möjliga platser, datan, sängen, köket, golvet osv. är klar med matten nu iallafall, rätt skönt.  imorgon är det fredag och jag njuter inombords, på utsidan är jag sliten. ska verkligen sova ut i helgen.

gosh, jag saknar dansen så otroligt mycket. mamma satte på lite bra musik förut och självklart slutade det med att båda två stog och dansade i köket. min relation till dans går inte riktigt att beskriva faktiskt, känslan är så underbar. den 26 januari börjar träningarna igen. har ju slutat i min förra dans, music video disco. ska köra par disco nu istället :D

ska plugga lite och sova sen. godnatt puss

oh my god

jag spyr på allt.


jag kanske inte borde känna såhär egentligen, men allt känns så jävla fel.

lektion

..har engelska nu. ska skriva rent mitt projekt men det blir inte så mycket av det, inget alls faktiskt. men jag ska göra det hemma istället.

jag och nadja sitter och lyssnar på musik på youtube, emil & filip är inte så förtjusta i våran musik smak, men det är kul att reta dom lite, hehe.

skolan har väl varit rätt tråkig, men jag och nadja har försökt göra det bästa av situationen, specielt på våran c 2 h håltimma. haha, alltid vi som gör något specielt. smyga under fönster liksom?

bara för vi har varit så "duktiga" så får vi sluta nu (a)


puss


work hard, party harder

skolan känns tuff för tillfället, har verkligen ingen ork till någonting egentligen. allt ger mig bara huvudvärk.

men idag tog jag tag i min plugg dag jag snackade om och det känns faktiskt bra nu i efterhand. och imorgon kommer jag fortsätta, jag tänker verkligen inte sitta och känna mig värdelös när vi får tillbaka våra prov svar ifrån biologin nästa vecka!




kanske hinner skriva i skolan imorgon/ L

absolut inte pluggis

jag fryser och är sjukt trött. denna dagen skulle jag plugga, men ändå sitter jag här. funderar att skjuta upp min såkallade "plugg dag" tills imorgon, och gå och lägga mig tidigt idag istället. kolla på OC som jag är helt förälskad i, har bara sett vissa avsnitt hemma hos lollo någon gång för längesen. liksom aldrig kollat alla i ordning.

skolan var väl helt okej. jag har börjat att gilla matte jätte mycket nu. kanske bara för att jag förstår det vi håller på med? haha.  spanskan som var mitt favorit ämne i höstas har däremot blivit.. tråkigt typ.

jag bestämmde mig just för att  jag ska plugga varje dag denna veckan förutom lördag. har bl.a biologi, engelska, spanska och svenska som måste bli klar.

vill börja träna regelbundet också.. och jag vet inte om jag ska fortsätta simma eller inte. kommer iallafall inte ha tid med det om jag börjar innebandyn, för jag har ju dansen också :/

praktikplatsen.se

..kan köra upp någonting hårt i röven alltså, hatar den fucking sidan.

skolan gick väl helt okej, rätt segt med tanke på att vi väntade ett sms om vi fick våran prao plats. (det blev krångel i helgen med våra platser vi fått för att dom var medlemmar på praktikplatsen.se) men sen på våran gympalektion fick vi smset där det stog att det tyvär inte blev någon prao för oss på det stället och att vi skulle leta efter något annat. det var ju rätt så surt..

sista SO lektionen stresade jag mig igenom, och efter jag fick sluta en kvart tidigare så sprang jag och nadja till bussen, och precis när vi kommer till busshållsplatsen så åker bussen. så det var bara att springa till ICA och köpa mat och sen skynda sig till nästa buss, som vi hann med. efter det när vi kommit till korsvägen så ser vi samma café som vi skulle praoat på innan, fast på ett annan ställe bara. så vi hoppade av där & gick dit, men vi fick ett nej eftersom dom också var med på praktikplatsen.se. så vi gick ut igen men vi orkade inte vänta på nästa buss som skulle ta oss till kungsportplatsen så vi gick istället, och det ös regnade! vi var som slickade katter typ när vi kom fram.

vi gick till vartenda café i göteborg kändes det som. och alla var med på den jävla sidan. så vid 6 beslutade vi oss för att ge upp, affärerna stängde ju, vi var trötta, hungriga och blöta. iaf, sen när vi väl är påväg hem på bussen så ringer mamma och berättar att hon har snackat med cafét vi skulle fått innan och dom sa att vi kunde få komma dit ändå och praoa. fyfan vad glada vi blev, typ slänge oss på varandra i bussen, skrattade och skrek typ.

glädje :D

new life

kom nyss hem. har varit ute och gått med nadja sen klockan halv 3 typ. hon ringde mig ungefär vid 2 tiden och sa att hon hade gått vilse vid någon skog, och plötsligt när vi snackade så dog hennes telefon.. så det var bara för mig att ta på mig mina ytterkläder och gå ut och leta. men när jag väl skulle gå ut genom dörren så kom hon där, så det var ju bra.
det var riktigt skönt att vara ute. jag gillar ju att vara ute och gå, men jag orkar aldrig ta tag i det bara. det får bli en ändring med det.

har även bestämt mig idag för att inte äta godis, chips, popcorn, kakor, bullar eller dricka läsk tills sälen v11. det kommer bli svårare nu eftersom jag har fått min smak tillbaka om hur godis smakar.

nu blir det städ och plugg. och sen någon bra film. pussen

090111

söndag idag. som innebär städa och plugga. åh, jag riktigt längtar..

igår såg  jag på "the world trade center", och efter det kunde inte tårarna sluta rinna. hemsk film var det..

föresten så kan jag inte fatta att jag levt utan min mobil i snart en månad.


all this time

suttit vid datan hela kvällen, har snackat massa med mattias & emil. jag kom på hur mycket jag har saknat dom två. dom var ju faktiskt mina
 bästa killkompisar ett tag och dom betyder fortfarande mycket.

iaf, längtar till sommaren = pool party hos lindblom! :D

All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes you don't push
All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes you don't push


Maria Mena <3


bästavän

jag mår så bra nu förtiden. hösten/vintern har ju mestadels bestått av problem och jag har mått riktigt dåligt, men jag är påväg tillbaka mot ljuset igen och det var faktiskt längesen jag kände mig såhär, glad.

skolan idag igen då, skönt med fredag, verkligen. men dom här 2 dagarna i skolan har faktiskt inte varit så jobbiga som jag trodde, det har faktiskt varit kul att träffa alla. älskar mina tjejer :)

efter skolan åkte jag, nadja och lollo in till stan för att leta efter prao plats. vi gick runt lite och så, och tillslut hittade vi ett mysigt café som det gick på. känns jätte bra att ha det gjort nu. efter det mötte vi bella. och sen så åkte jag och nadja hem, skulle lämna en mobiltelefon som vi hittade på bussen till en kille. fick 100 kronor var, haha

nadja johansson, du är så jävla underbar. när jag mår dåligt finns du verkligen alltid där för mig, som ingen annan gör. även ifall du inte förstår allt ibland,  så visar du ändå att du bryr dig och det betyder så jävla mycket. du får mig alltid att skratta och våran vänskap känns så otroligt äkta. varje dag är ett minne med dig. tack för du är min bästavän


/lovisa

nadja och daniella, <3

jag är sur, som fan. vet inte vad det är med mig, men jag är så otroligt trött på vädret just nu, det är så jävla halt överallt. jag kan inte äns gå upp för mina backar hem till mig för dom inte har saltat. vet ärligt talat inte hur jag ska komma till skolan imorgon, orkar inte slå ihjäl mig nu. sen är jag väl rätt så trött på vintern överhudud taget nu, allt är så mörkt och kallt. jag som älskar att gå i lite kläder och vara ute. hur tråkigt som helst att bara vara inne nu.

efter skolan åkte jag hem och åt. sen kom nadja och daniella upp och hämtade mig, hihi. dom är så söta.

i skolan

första skoldagen idag efter jul lovet. dagen har faktiskt varit rätt bra. varit på glatt humör och inga jobbiga lektioner heller.

skulle ju gå och lägga mig tidigt igår, men jag var hyper aktiv. kunde absolut inte sova.
det var svårt att gå upp klockan 6 imorse också, var nästan död ju.  och jag lovar mig alltid, (VARJE MORGON) att jag ska gå och lägga mig tidigt, men nej


slutar engelskan nu :D


let me sign

Ooh
Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over, yeah
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And she said,
"Let me sign, let me sign."

jag älsar robert pattinsons musik!

idag vaknade vi klockan 9 av klockan. och fyfan var trötta vi. så vi ställde om klockan och tog en senare buss in till stan. jag hade ju hittat en parfym som jag gillade, men jag visste ju inte vilken det var. så vi testade 30 parfymer! :o
egentligen vill jag ha min escada, men dom har ju slutat att göra den, otroligt irreterande eftersom jag verkligen tycker om den! :(


ska duscha, städa mitt rum och göra iordning allt för skolan imorgon, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på OC. är helt fast i det.


<3

shopping

jag har på as bra humör, haha. övertrött och allmäänt glad :D

vaknade klockan 7 idag av att mamma skulle upp och jobba, jag hade ställt min klocka på 9 men jag kunde inte somna om. så jag gick upp och gjorde frukost som jag sedan åt i min varma säng medans jag kollade på OC. perfekt morgon var det

sen tog jag och bella halv 11 bussen in till stan. hittade några saker som jag ska köpa senare men jag idag köpte bara en tröja.


kvällen blir nog kul också. bella kommer snart upp hit för hon ska sova här, vi ska köpa godis och kolla på b.la nya top model som kommer idag.

vi kom på en rätt smart sak nu innan skolan. dom flesta har nog gått och lagt sig rätt sent på lovet. jag t.ex har somnat 2-3 varje dag på hela lovet. och det kan vara svårt att komma in i en ny rutin nu när man måste gå och lägga sig tidigare när man ska till skolan.

men här är ett tips: man går och lägger sig as sent idag. och sen går man upp tidigt imorgon. för då blir man jätte trött imorgon kväll, och kan somna tidigt. (om man inte är något jävla special barn som blir hyper aktiv ist :D) rätt smart va? iaf så kör jag och bella på den, och imorgon tar vi bussen in till stan på morgonen igen. vi ska kolla efter lite saker, och jag ska köpa det jag hittade idag också.

puss /L

chillen på grillen

idag har det varit typ lovets största slappdag tror jag,

kollat på OC halva dagen, sen har jag städat mitt rum och pluggat. bella ringde mig även på kvällen, så vi snackade en stundjag tror jag får öva lite på mina uttal  - "Har sunt bondförnuft" & "Upptäcka saker är tvillingarnas stora pension" haha.

imorgon blir det shopping :D

<3

åh, om 3 dagar början skolan igen & jag orkar inte äns tänka tanken att behöva gå upp klockan 6 varje vardag.

i lördags kväll åkte jag hem till nadja och sov hos henne, vi såg på mamma mia. den gör så jag kommer in i någon dröm där allt det dåliga försvinner typ. sen var vi ute och sprang omkring och flummade typ, haha. är så tacksam över att våran vänskap blivit så bra igen.



GODISFÖRBJUDET ÄR ÖVER

haft det i 1 år. är otroligt stolt över mig själv att jag klarade det, för det trodde jag aldrig att jag skulle göra. om jag ska vara ärlig så har jag min kropp mått mycket bättre utan godis, jag har både gått ner i vikt + fått bättre hy.

tänkte jag skulle äta godis imorgon också och sen kör vi tills sälen igen. hårdträning fram till dess då alltså. ska satsa på dansen denna terminen också, eftersom jag tycker det är kul och vill bli duktig på det.

åt en plopp imorse  (det var första godiset på 1 år då) och det var faktiskt inte gott överhuvudtaget. kände mig lite äcklad också, jag tror jag är van att leva utan godis nu.

det kanske låter som det har varit lätt att inte äta något godis. men det har funnits stunder då jag nästan kunnat börja gråta för jag varit så sugen. och nu under julen där det funnits så mycket julgodis att äta på så har det varit ännu tuffare.



mamma köpte mina favorit godis tuggumin. dom var ju lite saknade förstås. har c 10 i munnen nu, haha


1 JANUARI - 2009

jag är sjuk trött och ska snart gå och lägga mig, tänkte bara att jag måste skriva om igår först.

på eftermiddagen trodde jag att min nyår skulle bestå av att sitta hemma, jag var både ledsen, besviken och arg.
men det blev inte det, utan jag gick till bea som tänkt. där även lollo och bella var.

vi sjön singstar, pratade, lyssnade på musik osv. skön stämning och sen kom även eleonor upp.

sen vid 22.30 gick vi till andrei där det var väldigt mycket folk,  som sedan gick till landevi vid 00.00. alla kramades, pratade och önskade gått nytt år till varandra. och jag mådde faktiskt riktigt bra. det sägs att så man avslutar sitt år kommer nästföljande år att bli. hur kände jag mig när året var slut?

jag var där med folk jag tyckte om, samtidigt som jag saknade några stycken. jag hade ögonen för 1 person under hela kvällen, och som faktiskt gav mig uppmärksamhet ibland. jag kunde tagit en chans till något. men jag valde att inte göra det. det var många som fick otur under kvällen, som det hände saker med. men jag hade rätt så bra tur hela kvällen/natten.

skitsamma om sånt stämmer eller inte. jag tycker att vi nu lämnar oss 2008 bakom oss och går över till 2009. jag hoppas att det kommer bli riktigt bra, att jag kommer få gå igenom det med äkta glädje, kärlek, lycka och hopp. jag vet ju att livet inte är så lätt och att det alltid någon gång kommer komma hinder för en och man tänker att nu ger man upp. men det är då man ska kämpa, lära sig hantera det. man ska även se vilka som är äns äkta vänner. dom som stöttar än, och inte bara säger "finns här alltid" men som egentligen bara menar för stunden. eller dom som säger "förstår hur du känner" men som egentligen inte vet överhuvudtaget. för ..sånna som verkligen menar att dom vet vad man känner, dom hjälper en och ger en tips och förslag om hur man ska göra för att må bättre, hjälper till med och av sin egen erfarenhet.


2009 är även såkallade "vänskapsåret" - det var en grej som jag, matilda, bella och lollo kom på i 5an. det finns, kärlek, vänskap, hat. och det går om hela tiden. och även fast jag inte vill tro på det, så brukar det alltid stämma. förra året var ett kärleks år. och jag tror det var det. jag blev kär 2 gånger. och jag fick både uppleva bra och dåliga saker med dom personerna. hösten har absolut varit jobbigast, jag har gått igenom så så himla mycket dåliga saker inom kärleken, att jag nästan gav upp. men jag klarade det, tack vare några få av mina vänner och mig själv. jag tog fram det bra och starka i mig. och som vi har lärt oss i skolan. "när man får ett vaccin så får man ju lite av  *viruset* , så lite att kroppen kan ta hand om det* - man blir alltså imun mot det i framtiden. jag tror det är så, jag kommer tåla mera nu.

efter landevi gick jag och lollo och hjälpte till att städa hos andrei. sen vid 02.00 gick vi hem. sjukt kallt var det. trodde inte vi skulle komma hem faktiskt, ingen känsel i fötterna lång tid tillbaka. när vi väl kom hem sen så frös jag som fan. hade massa täcken på mig och jag kunde inte heller somna. hade så mycket att tänka på. min kropp var jätte trött, men min hjärna var jätte klar vaken. somnade runt 5 iallafall och vaknade klockan 1.

även ifall inte nyårsafton var den bästa för alla. så är jag nöjd med min faktiskt.

men nu vill jag somsagt lägga 2008 bakom mig. börja om på nytt, som menas att jag ska ta tag i mitt liv. göra det jag vill. och inte låta mina chanser försvinna. jag vill bevisa för mig själv att livet är värt att leva och att riktig kärlek finns.. jag vill vara nöjd över den jag är, en bra kompis, dotter, elev osv. jag vill inte lyckas, jag ska lyckas!


TACK ALLA FÖR 2008 & GODNATT!




RSS 2.0